Sjaak

woensdag, mei 1st, 2024

Stil zitten was niks voor Sjaak. Na zijn lange carrière als buschauffeur bij Hermes is hij weer aan de slag gegaan op de weg. Inmiddels rijdt hij met veel plezier op de tankwagen. Sjaak: “Ik ben blij dat ik weer aan de gang ben, ondanks dat ik al met pensioen ben!”

Jack

dinsdag, mei 17th, 2022

Jack, een oude bekende van ons, was alweer een tijdje met pensioen maar het begon toch weer te kriebelen! Hij vroeg ons uit te kijken naar werk als internationaal walkingfloor chauffeur met 4 overnachtingen.  Daar zijn we mee aan de slag gegaan en we hebben de juiste match kunnen maken! Jack: “heb het hier super […]

Stefanie

woensdag, mei 11th, 2022

Ik solliciteerde op een vacature bij HFWorks. Die was helaas al vergeven maar Gerard nam persoonlijk contact op en bood me een betere optie. Daar werk ik nu al een tijdje met veel plezier!

Rene

maandag, juli 12th, 2021

Rene werkt met veel plezier met de mooie wagens van ITC. Zoals zij dat zelf op de website zeggen ‘vloeiend vervoer’. Het vervoeren van vloeibare levensmiddelen behoort tot de dagelijkse bezigheden! Wil jij ook een baan als Rene? Neem gerust contact op met ons, wij koppelen je aan een baan die bij jou past.

Paola

maandag, maart 8th, 2021

Ik ben bij HFWorks op gesprek geweest en daar voelden ze heel goed aan welk bedrijf het beste bij mij past. Vervolgens kreeg ik een fijn gesprek bij de nieuwe werkgever en nu werk ik daar met heel veel plezier, dankzij HFWorks heb ik de juiste baan! Kei blij mee!